Gotta' go

Ska åka till Max nu tror jag, alltså hamburge.. ska man kalla det resturangen..?

Hörs med imorgon.




Tomato toe

Hej!

Dagen spenderas hemma, ensam. Idag har jag spelar piano, läst min bok på engelska, L.A. Candy, stekt pannkakor och dunkat musik. Försökte blogga tidigare idag men det var något med datormusen så att det inte gick..?

Nu ska jag snart slänga mig på cykeln och trampa upp till Lugnet och kolla på träningen. Kan dock inte vara med för denna dumma tå:


Den här bilden tog jag dock för några dagar sen, nu ser den mycket äckligare ut! Här ser den ju bara lite röd ut..



Adios

Snart packat klart... Klockan elva trettiofem går bussen uppåt mot Idre!
Nyss laddat hem lite musik, en favoritlåt är defenitivt Impossible med Shontelle. Ett litet låttips från mig bara! ;)
Så, vi hörs på onsdag, sen får Alva blogga så länge!
XOXO



Min egna ♥



Busy

I'm a busy girl.
Sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggio. Hon är så grym!
Jag har inte bloggat på sistone, p.g.a dels fysikuppsats, bal.. Och sen har jag lånat OC boxen, första säsongen, av AM. Så, japp ja har haft annat för mig!
Och sorry Alva, men du får ta över bloggandet tills på onsdag, för imorgon åker jag till Idre med klassen och roar mig med dem.. Det sista vi gör tillsammans, sad isn't it..






Morgon

Sitter i onepiecen, dunkar musik från Lejonkungen och luktar blä. Måste duscha.. Ska göra det så fort jag har bloggat, kollat bloggar och kollat facebook. Vaknade för en timme sen, satt och läste.

Nu ska jag försöka få tag på Frida och se om hon vill göra något med mig.


Hahah, la bara upp någon  random pic..



Vacker!

Var inne på facebook och fick syn på denna skönhet:


Titta vad vacker hon är! Åååhh, hon är bara för fin den bajskorven.. ♥ Jag vill också hälsa till den här bajskorven att hon borde blogga lite på sin blogg... Känns som det är typ tionde inlägget som bara jag skrivit.

Nu ska jag ha en fortsatt mysig kväll.

PS. En liten länk till Idas blogg, snodde bilden från henne.. DS.



Fredag

Den här veckan har varit chill. Tror jag i alla fall, jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde måndag, tisdag och onsdag.. I alla fall, här kommer lite filmer från igår när jag och Hanna hoppade trampolin:










Trampolin







Aaaa, lite sneak peek på vad jag har gjort idag istället för i skolan.. Vi har haft fördjupning, jag och Hanna har hoppat på hennes trampolin och tagit kort & filmat. Sorry för att jag inte är något bra på att blogga men det här var väl lite roligare än dom andra inläggen jag har gjort.. Eller?

Nu måste jag sova, ska upp hyfsat tidigt imorgon. Fast jag kanske hinner läsa lite ur House of Night. ♥



Kvällsdopp

Nu sitter jag nyduschad efter ett dopp i sjön.



Jag har inte varit så social på bloggen i helgen men jag försöker.. Igårkväll sov Anna hos mig och vi bakade cheesecake!


Muuums, den var god!



Min

I'm so happy!
Min lilla Aska ♥






Lördag

Utflykts dag! Tog med fika upp på berget och myste där, åkte sedan och köpte godis och sedan tog vi en sväng till mormors grav.


Syrran uppe på berget.


Syrran vid graven.
Mormor lägg märke till den lilla godisen bredvid vita duvan.. Du gillade ju karameller.♥


In tha car

Nu har jag duschat, och ska åka och kika fotboll. Puss



Be careful what you wish for




Utmattad..

Nu är jag framme i Sollefteå efter en eftermiddags bilåkning. Sitter i morfars himelskt sköna fotölj och känner mig smått irriterad på en sak... Sjunga i Talang? NO WAY. Det är inte en talang, det är många som kan det. Sök till Idol istället... Ursäkta mig. Åhå vad jag längtar tills jag får lägga mig i sängen och läsa andra boken av Nattens hus. Me like.



En bild jag satt ihop på Alva för ett tag sedan.. Vart är du Alva?!




Wooups..

Hihi, förlåt Julia för att jag inte bloggade.. Och i förrgår har jag för mig.. Men aja, nu är jag tillbaka!


Fredag, bästa dagen på hela veckan enligt mig, eftersom man vet att man har en lång, härlig helg framför sig. Fast oftast är den kortare än vad man kanske kunde önska sig.. Jag har för mig att vi bara har cirka fyra riktiga skoldagar kvar, eftersom vi har prao, fördjupning (tre dagar då man jobbar med i princip vad man vill.. Förra året gjorde jag, Annelina och Frida julgodis. Fast vi kollade mest på film, hahah!), uppflyttardag och annat chill. Och jag vill ha lov, vilket jag tror att jag inte är ensam om!

Gammal bild..

 

Och förlåt för att jag alltid ahr så tråkiga bilder, jag ska bättra mig!




Hörru...

MEN ALVA BLOGGA DÅ! Skitunge! :)



Jag är på sånt...

... inte-har-lust-att-blogga-och-the-world-is-against-me-ingenting-går-rätt humör... Men Alva var lite dålig på att uppdatera idag ser jag, så ett litet inlägg slänger jag väl in..
Om exakt en vecka är det bal! Det är verkligen något jag längtar efter..
Imorgon åker vi uppåt för att hämta hundvalpen, how cute ?!?!?



Ska leta sånna här till balen, någon som vet vart man kan köpa liknande hårspännen?




Give me sunshine

Idag har jag klippt av mitt hår och färgat det.. Det tog mer än tre timmar och var pretty expencive.. Men det är en STOR förändring så bilder lär väl komma upp så småningom!
Annars har jag bara haft en myskväll med min pojkvän och fått lite ångest över att jag inte börjat med min stora fysikuppsats.. Nej, nu får jag väl lägga de sista krafterna på skolan nu de sista veckorna i nian.. buhu.


Sommar outfit:
Svart liten väska, 299:-
Grå bikini överdel, H&M 129:-
Svart linne, Bik Bok 149:-
Militärgrön kjol, H&M 250:-
+ en vanlig svart kofta som man oftast kan hitta i garderoben




Stockholm

Åh, nu har jag kommit tillbaka hem efter en minst sagt underbar dag i Stockhom. Jag orkar inte gå in på detaljerna, men det har verkligen varit härligt! ♥ Nu ska jag sätta mig och läsa i min onepiece.




Clown

Godkväll!
Kom nyss hem från cirkusen och har krypit in i min egengjorda så kallade onepiece. Så skönt! Cirkusen var otroligt bra och passade perfekt in i denna tisdagskväll. Tänkte gå och lägga mig snart men innan det ska jag plugga lite musikhistoria.. Det måste väl ändå vara det tråkigaste som finns?
Om 4 dagar hämtar vi våran hundvalp, längtar som tusan!



Bild från gymnosgalan innan jul, där vi hade våran egna lilla cirkus!



Zebra

Den senaste timmen (känns det som i alla fall..) har jag hållit på med min vänstra hands naglar. Nu orkar jag inte göra högerhanden också, jag får göra prickar eller något på den.. Nu ska jag behandla min hand som om den var helig, för jag vill inte att all min omsorg jag lagt på mina fula naglar ska gå bort!







Och mobba inte för att det inte blev lite snyggt som det brukar bli för Julia, hahah.



My own

Jahapp.
Sol imorse, så inte tog jag någon jacka heller? Kom nyss hem från skolan, pissblöt. Verkligen. Och nu, 5 minuter senare skiner solen! Someone must love me, aah..
Justja! Ikväll ska jag på cirkus här i Falun med min pojkvän och hans familj, spännande!
Tänkte lägga upp bilder på denna sak som jag gjort!










Buenos noches!

Trött som jag är ska jag göra mig klar för säng.. Hela min kropp skriker: GÅ OCH LÄGG DIG!!! Så det ska bli så otroligt skönt att få sova. Kanske läser lite ur andra boken av Nattens hus. SÅ BRA! Eller hur Alva?
Förresten, nu har jag fixar ny header och så! Får kanske bygga på designen mer senare men nu är det i alla fall en bra grund!
Godnatt kära ni! ♥




Första outfiten

Hej!

Just nu chillar jag.. Ska måla mina naglar senare men det kommer antagligen bli misslyckat. Men vi får hoppas på det bästa! Om det blir bra lägger jag upp bilder senare, kanske ikväll men antagligen inte.

För övrigt är jag inte på något speciellt humör. Men mest glad tror jag. Men nu ska jag sluta skriva det här dåliga inlägget, jag slänger in dagens outfit istället;


Linne - Lager 157
Kofta - Cubus
Jeans - Gina Tricot



Detta är jag!

Tjena mittbena!
Detta är nu Jullan som skriver. Designen till denna blogg ser bedrövlig ut, om jag får tycka till. Vilket ska ändras snabbt! Kanske till och med senare ikväll.. Tänkte skriva lite om mig själv så ni får en liten uppfattning om vem jag är!
Jag heter Julia Linnéa Johansson och är 15 år, snart 16. Jag går i nian på Hälsinggårdsskolan i Falun och kommer att gå Estet Media på gymnasiet efter sommarlovet (som jag längtar så sjuuukt mycket till!!!!!). Angående det så är jag väldigt intresserad av fotografering och det är något jag säkert kommer att hålla på med i framtiden! Annars går jag på gymnastik och dans, och ska börja tävla i streetdance nästa termin. This is me!




Hey!

Jupp, det här är min och Julias nya blogg. I den här bloggen kommer vi mest skriva om våra outfits och sånt som har med kläder att göra, men övriga saker kommer antalgigen också komma upp. Jag kan börja och slänga in lite bilder på mig från när vi tog kort igår;

 







Kram! ♥




RSS 2.0