Vill ni se hur jag gjorde?

Fick en förfrågan om att lägga upp en video på hur jag gjorde mina naglar, men det finns faktiskt på youtube! Här kan ni se hur man gör!
Och tack så jätte mycket för kommentaren!


Dock inte lika bra, men det var ju värt ett försök!




Favorit



Julia Johansson, Emma Hansson, Julia Dragsten & Fanny Törngren
Allt för oss!



Hola hola

Hela denna dag har jag varit i Rättvik och solat, badat, käkat glass osv. Ja, svensk sommar helt enkelt. Brännan börjar komma nu så det är finfint! Synd bara att alla mina vänner, + min pojkvän lämnar mig och Sverige denna vecka.. Buhu.




Do you like?

Vad tycker ni om dessa? Testade något nytt!




Kände för något färgglatt och spontant..




Några av dessa...

...skulle inte sitta helt fel! (Usäkta olika storlekar och kvalitéer på bilderna, google!)


1. En fyrklöver på handleden är favoriten! Vill verkligen ha det, tycker det är så fint!


2. Stjärnor. Superfint! Folk säger, nej inte i ansiktet! Men vet ni vad? Det tycker jag är fint! Dock skulle det räcka med tre små svarta stjärnor precis under ögat, lite ut mot hårfästet. Cute!


3. Något litet men sött. I nacken kan man både täcka över det (om man har långt hår ofcourse!) och visa det, genom att sätta upp det. Ett litet hjärta skulle räcka!


4. Texter! Fina meningar eller ord. På pekfingret skulle det vara jätte fint (som på bilden) med ett fint ord eller namn. Om det skulle vara ens barns namn, skulle man kunna fylla på med ett till namn om man får ett till barn på fingret bredvid osv. Himla fint!


5. Roliga tatueringar! Inte speciellt snyggt, men lite fränt! Denna var söt!

Såklart ska jag inte tatuera mig än, men sen! Absolut.



Whot?

Alva din kork, det är ett halsband :P

Orka fira midsommar.. Det var bättre när man var mindre, med dans runt midsommarstången, folkdräkt, fika osv. Nu känns det tråkigt. Imorgon ska vi till sommarstugan (HOPPAS GIDEON FÖLJER MED, plz!) och där ska jag väl sitta och göra kransar av blommor till de små.

Surt att man växer och blir stor...




Midsommar 2011 suger apa

Hejhej!

Jag firar inte midsommar i år.. Härligt enligt mig! Eller nej förresten, jag brukar ju vara hos min älskade låtsasmormor som bor i Örskogen (en mysig liten håla utanför Vansbro) men nu ska vi ju åka till Grekland och då gick det inte att jag var där.. Det tycker jag är synd för det är alltid über-mysigt där. :( Nu måste man sitta hemma och hålla för näsan medan sillen kommer på bordet. Sill, spya, blodpudding och insekter ligger överst på min äckel-lista.

Apropå insekter, titta vilket välkomnande man fick av badrummet när man skulle in och kissa..

Uuuuuuusch, men jag dödade den med våran grymma insekt-dödare. Det är en sån där stöt grej som man ger dom fula äcklena så att dom dör. Här är mitt elaka skratt: Moahahahahhahahaha!




Beauty



Kolla på denna skönhet som Elina köpte till mig på Mallorca! Älskar den, Tack gullet!



Look at THIS!

Jag och Emma hade lite tråkigt en dag så vi gjorde en spontan grej..
Såhär såg våra cyklar ut före och efter:  

Emmas





Min




More close up:








Sen sydde jag detta åt Emma! I love my fantasy!



Rubiks kub

OMG, kolla vad jag har lärt mig!



Wihoo! Försök å göra det du Julia ;D

Jag känner att jag suger på den här bloggen.. Men aja, jag är så kung ändåååååååå! :D



Natural




Brumbil

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu är jag tillbaka!!!!! Fast snart drar jag igen, jag ska ta flyget till grekernas land och kika på heta greker, kika på gubbar som säljer majs, få sand i bikinitroserna, äta god mat, få saltvatten i ögonen - kanske till och med få en kallsup om jag har tur, snorkla och det skulle inte vara en förvåning om jag tappade kameran i havet ..

Men nu ska jag blogga så det knakar om det :)


Fick lite inspiration av Julias bild på mig.. :D

Btw Julia, vill du kanske göra nåt på torsdag..?



...

Du suger Alva



SHOPPING!


Pikétröja Gina Tricot 99:-
Chinos/Leggings Vero Moda 50:- (org. pris 229:-)



Shorta/Linne Gina Tricot 75:- (org. pris 149:-)



Kofta Vero Moda 40:- (org.pris 329:-)

+ BH 40:- (org.pris 79:-)
+ Trosor 30:- (org.pris 59:-)
Båda från Gina Tricot.



Cya

Nu ska jag cykla till jobbet. Träningskläderna på ofcourse, cyklar ju trotsallt en mil!




Inside a bubble





Min Alva!

Vill bara förtydliga er om vem Alva är!



Puss




Vet du vad Julia...

... Det vill jag också!!! Ring/SMS:a när du vill utom den här veckan (ska till Gotland) och vecka.. vänta vad blir det nu, måste kolla i kalendern... vecka 26! För då ska jag till Grekland, sen resten av sommarlovet kommer jag antagligen sitta inne framför TV:n och önska att jag inte var så lat och osocial.

Nu börjar Jersey Shore!


Hahahahahhahah, den här bjuder jag på! Den är så sjukt ful så det inte är sant. Aja, den är iaf nytagen till skillnad till vissa andras bilder... (Ja, jag menar dina bilder Julia.)



Hoho i stugan

Vill vara med Alva, sova på studsmattan, bada mitt i natten och hitta på massa roliga bus som alltid! Träffade ju bara henne igår en snabbis när hon även träffade Aska (min hundvalp).
Idag har jag varit på mitt sommarjobb och klarat av första dagen. (Jag jobbar som ledare på ett gymnastikläger.) Är helt slut nu men det var riktigt kul! Ikväll ska jag träffa Gideon, Jonte och Jull and have some fun.
Later!



I'm so happy i'm so glad that i've got you, i like to thank you, and thank you means merci...



Jag vill ha en liten hundvalp..

Jag har just kommit hem från en liten cykeltur, först till OK för att äta lunch och sen en sväng förbi Julia. Hos Julia fick jag träffa hennes jättesöta hund! Åh den var såååååå söööööööt. Man typ dör för att den är så söt.


Slänger in en bild på mina snickarbyxor som kom på posten häromdagen. Snickarbyxor är nice enligt mig.



Lika på pricken

Ja, jag är död.. Jag känner mig typ såhär: Bluuuuuäääääeeeeeeeuuuääää... Alltså jag hatar datorer. Dom kan ta sig i baken. Usch fy och blä.


Här är jag när jag härmar Carolina Gynning.. Nu blev jag lite gladare, den där bilden blir jag glad av. ♥

Nu ska jag kolla om Jersey Shore börjar snart, det är så bäst!



Take it chill

Måste bara säga att Alva typ är död? Hallå?
Nu har jag klarat av min sista skoldag på högstadiet och min sista gymnastikträning innan sommarlovet.. Allt går så fort, vill inte sluta nian.. Åh shit, det är imorgon.. Vet inte ens hur jag ska förklara hur det känns...
Men efter avslutningen imorgon ska jag och ett helt sjukt roligt gäng åka till leksands sommarland och vara där till 01.00, ruligt!

Just chillaxing...



Gym'najs'tic

Denna sommar ska jag träna som en tok och när gymnastiksäsongen börjar igen ska jag bli bättre! Jag ska lära mig dubbelskruv, dubbelvolt, rondat flickis rudolf och Gud vet allt! Yiho!




Old black and white




Hellu

Nu är jag tillbaka!
Först från klassresan i Idre, sedan från RM3 i Örebro. (Tävlar i gymnastik)
Kan ju säga det att.. FY 17 VAD GRYMMA GYMNASTER DET FINNS!!! RM3 tävlingen är den svåraste tävlingen förutom SM som finns i Sverige, så jag kan ju inte direkt säga att vi vann.. Men vi kom väl placerade någonstans i mitten.
Nu är det sista veckan i skolan och tack och lov är man ledig idag! Så idag ska jag åka på min tretimmars träning och sedan slappa hemma.
Nej nu ska jag sola och bli brun!


PRINGELS!



RSS 2.0